Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta

Tältä sivulta löydät tietoa Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnasta. Johtokunnan esityslistat ja pöytäkirjat löydät alempaa sivulta. 

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta vastaa seurakuntayhtymän kiinteistöjen, rakennusten ja kaluston sekä maa- ja metsäalueiden kunnossapidossa. Näihin liittyvät korjaukset ja hankinnat ovat johtokunnan vastuulla. Myös seurakuntayhtymän omistamat hautausmaat ja hautaamiseen liittyvien palvelujen ja tehtävien hoidosta huolehtiminen kuuluu johtokunnalle.

Jäsenet

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan kuuluu  puheenjohtaja ja kymmenen jäsentä:

  • Hauhon seurakunta 1 jäsen
  • Hämeenlinna-Vanajan seurakunta 8 jäsentä
  • Lammin seurakunta 1 jäsen.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan puheenjohtajana toimii Iija Filén. Johtokunnan varapuheenjohtajana toimii Antti Puuska ja sihteerinä toimistosihteeri Kati Miettinen.

Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Varajäsenet on merkitty alla olevassa listassa sulkuihin.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan jäsenet 2023-2024

Hauhon seurakunta: Sari Salminen (Pirkko Nurminen, Hauho).

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta: Iija Filén (Emmi Rantanen), Ilkka Sorsa (Kalervo Aaltonen), Heikki Koskela (Jurkka Sipilä), Marja-Leena Nykänen (Heli Nylander), Antti Puuska (Pasi Honkanen), Sara Kaloinen (Mika Lartama), Pia-Nina Mohr (Michael Nieminen), Vesa Koskinen (Satu Suonperä), Jari Nurmi (Hanna Heikkilä).

Lammin seurakunta: Mari Huostila (Marko Mikkola).

Luottamushenkilöiden yhteystiedot.