Luottamushenkilöt

Hämeenlinnan seurakuntayhtymällä on kolme luottamushenkilöelintä, jotka päättävät muun muassa seurakuntien talousasioista ja kiinteistöistä.

Yhteinen kirkkovaltuusto käyttää seurakuntayhtymän ylintä päätösvaltaa. Sen valmistelevana ja toimeenpanevana elimenä toimii yhteinen kirkkoneuvosto.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta valmistelee kiinteistöihin ja hauta-asioihin liittyvät päätökset.

Alasivuilta löydät yhtymän luottamushenkilöt toimielimittäin.

Seurakuntaneuvostot

Jokaisella Hämeenlinnan seurakunnalla on oma seurakuntaneuvosto, joka päättää seurakunnan asioista. Heidän yhteystietonsa löydät seurakuntien sivuilta.

Yhteystietojen päivitys on kesken. Päivitämme tiedot mahdollisimman pian.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

Kalervo Aaltonen

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvosto, Yhteinen kirkkovaltuusto, Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta

Antti Ahonen