Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta

Tältä sivulta löydät tietoa Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnasta. Johtokunnan esityslistat ja pöytäkirjat löydät alempaa sivulta.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta vastaa seurakuntayhtymän kiinteistöjen, rakennusten ja kaluston sekä maa- ja metsäalueiden kunnossapidossa. Näihin liittyvät korjaukset ja hankinnat ovat johtokunnan vastuulla. Myös seurakuntayhtymän omistamat hautausmaat ja hautaamiseen liittyvien palvelujen ja tehtävien hoidosta huolehtiminen kuuluu johtokunnalle.

Jäsenet

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan kuuluu  puheenjohtaja ja kymmenen jäsentä:

• Hauhon seurakunta 1 jäsen
  • Hämeenlinna-Vanajan seurakunta 8 jäsentä
  • Kalvolan seurakunta 1 jäsen
  • Lammin seurakunta 1 jäsen.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan puheenjohtaja valitaan 17.6.2021 yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa. Johtokunnan sihteerinä toimii  toimistosihteeri Kati Miettinen.

Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Varajäsenet on merkitty alla olevassa listassa sulkuihin.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan jäsenet 2021-2022

Hauhon seurakunta: Liisa Ilonen-Teivonen (Tiia Nurminen, Hauho)

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta: (Hannu Kivelä), Mika Einiö (Jari Nurmi), Erkki Jaalama (Kalervo Aaltonen), Pia-Nina Mohr (Sara Kaloinen), Marja-Leena Nykänen (Jaana Rusko-Laitinen), Jukka Saario (Matti Virolainen), Sara Syyrakki (Iija Filén) ja Ville Vihriälä (Lauri Lindqvist)

Kalvolan seurakunta: Olli Ilomäki (Heikki Koskela)