Tulevaisuuden seurakuntatalot

Seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi kiinteistöstrategian vuonna 2017. Keskeisenä päätöksenä oli Lammin seurakuntatalon uudisrakentaminen sekä Hämeenlinnan keskusseurakuntatalon ja Poltinahon seurakuntatalon toimintojen yhdistämisen mahdollisuuksien ja ratkaisuvaihtoehtojen selvittäminen. Jatkotyössä on päädytty siihen vaihtoehtoon, että kantakaupungissa seurakunnan toiminnot keskitettäisiin Poltinaholle ja Lammilla toteutettaisiin uudisrakennus nykyisen seurakuntatalon viereen ns. vanhan pappilan paikalle. Molemmissa kohteissa toimittaisiin seurakuntayhtymän omistamilla omilla tonteilla.

Kaikille seurakuntalaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä nykyisistä seurakuntatalon tiloista sekä toiveista uusien tilojen suhteen.

Vastaa kyselyyn tästä

Kyselyyn voi vastata 4.3. asti. Kyselyn tarkoituksena on pohtia, mitä tarpeita ja toimintoja uusissa seurakuntataloissa pitäisi olla, jotta ne palvelisivat seurakuntaa ja seurakuntalaisia mahdollisimman hyvin tulevaisuudessa.