Tulevaisuuden seurakuntatalot

Seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi kiinteistöstrategian vuonna 2017. Keskeisenä päätöksenä oli Lammin seurakuntatalon uudisrakentaminen sekä Hämeenlinnan keskusseurakuntatalon ja Poltinahon seurakuntatalon toimintojen yhdistämisen selvittäminen. Jatkotyössä on päädytty siihen vaihtoehtoon, että kantakaupungissa seurakunnan toiminnot keskitettäisiin Poltinaholle. Lammilla puolestaan toteutettaisiin uudisrakennus nykyisen seurakuntatalon viereen niin sanotun vanhan pappilan paikalle. Molemmissa kohteissa toimitaan seurakuntayhtymän omistamilla omilla tonteilla.

Tarkoituksena on palvella seurakuntaa ja seurakuntalaisia mahdollisimman hyvin tulevaisuudessa.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Kai Kauppinen, kai.kauppinen@evl.fi tai p. 040 804 9401.