Sponsorointi

Hämeenlinnan seurakunnat tukevat ja tekevät yhteistyötä yhteiskunnallisesti hyvää tavoittelevien yhteisöjen, järjestöjen ja organisaatioiden kanssa.

Jätä tukipyyntö tai yhteistyöehdotus alla olevan verkkolomakkeen kautta. Viestisi ohjautuu näin oikealle taholle seurakuntien tai seurakuntayhtymän päätettäväksi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Sponsorointihakemus
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.