Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun ja Tampereen välissä, keskellä kauneinta Hämettä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautausmaista ja kiinteistöistä. Hämeenlinnan seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja työntekijöitä yhtymässä ja sen seurakunnissa työskentelee yhteensä noin 140.

Vahtimestari

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä perustettiin vuonna 2009 Hämeenlinnan kaupungin kuntaliitoksen myötä. Yhtymään kuuluvat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii hautausmaiden ja kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta, siivous- ja vahtimestaripalveluista, ateriapalveluista sekä henkilöstö- ja talouspalveluista. Haemme nyt joukkoomme tarvittaessa töihin kutsuttavia vahtimestareita.

Vahtimestarina vastaat kirkollisten toimitusten ja erilaisten tilaisuuksien valmisteluista ja käytännön järjestelyistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen siivous ja vahtimestaripalvelut. Työtuntisi vaihtelevat tarpeen mukaan ja sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonloppuihin ja pyhäpäiviin joustavasti oman käytettävyytesi mukaan. Hyville tekijöille on runsaasti vuoroja tarjolla ja pääset itse vaikuttamaan tekemäsi työn määrään. Työ sopii hyvin myös opiskeluiden oheen tai lisätienestejä kaipaaville.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja käytännön työkokemusta. Tehtävän palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön sekä laajat työterveyspalvelut.

Hakemukset toimitetaan KirkkoHR:n kautta 9.12. klo 12 mennessä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja työt alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Päivi Korpinen paivi.korpinen@evl.fi, 040 804 9420.