Yhteinen kirkkoneuvosto

Yhteinen kirkkoneuvosto valmistelee ja panee toimeen yhteisen kirkkovaltuuston päätökset. Kirkkoneuvoston toimikausi on kaksivuotinen.

Neuvostossa on 15 jäsentä ja ne jakautuvat seurakuntien välillä seuraavasti:

• Hämeenlinna-Vanajan seurakunta 11 paikkaa
  • Hauhon seurakunta 1 paikka
  • Kalvolan seurakunta 1 paikka
  • Lammin seurakunta 2 paikkaa.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Timo Kalaja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta (1.12.2019 eteenpäin puheenjohtajana toimii Lammin kirkkoherra Heli Ulvinen). Varapuheenjohtaja on Aulis Ansaharju (varajäsen Juha Isosuo). Neuvoston sihteerinä toimii talousjohtaja Kai Kauppinen.

Jokaisella neuvoston jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen, joka on merkitty alla olevassa listassa sulkuihin.

Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenet 2019-2020

Hauhon seurakunta: Ville Honkasaari (Matti Rantti)

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta: Iija Filén (Raija-Leena Löövi), Jussi Hanska (Mikko Hieta), Riitta Hietanen (Leena Pietilä), Anna-Kaisa Häppölä (Mirja Pietilä), Timo Kaunisto (Ville Vihriälä), Heikki Lindroth (Antti Ahonen), Outi Pänkäälä (Anneli Marttila), Helge Saarinen (Juha Laurila) ja Jurkka Sipilä (Juuso Ahonen)

Kalvolan seurakunta: Riitta Aumo (Terhi Kyhkynen)