Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät Hämeenlinnan seurakuntayhtymän uutiset.

Uutislistaukseen

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän laskutusosoitetietoihin muutoksia 11.10.2021 alkaen

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän (y-tunnus 1788883-5) laskutusosoitteet muuttuvat 11.10.2021 alkaen. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän laskujen välittäjänä toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI. Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteet muuttuvat. Muutos koskee sekä verkko- että paperilaskuja. Verkkolaskuissa muuttuvat verkkolaskuoperaattori- ja välittäjätunnustiedot. Paperilaskuissa muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot.

Toimittajien tulee päivittää uudet laskutusosoitetiedot asiakasrekistereihinsä. Uudet laskutusosoitteet ovat voimassa 11.10.2021 alkaen.

Huomioittehan, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavaran-toimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.


Seurakuntatalouden verkkolaskuosoite/osoitteet löytyvät alla olevasta listasta. Vanhoilla laskutusosoitteilla lähetetyt verkkolaskut eivät välity vastaanottajalle 15.11.2021 alkaen ja lähettäjä saa automaattisen virheilmoituksen.


Muutokset verkkolaskuosoitteissa

Verkkolaskuosoitteen muuttuvat tiedot

Verkkolaskuoperaattori: CGI 

Välittäjätunnus: 003703575029

 

 

 

 

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän laskutusosoitteet 11.10.2021 alkaen

Ostolaskujen vastaanottajan nimi

Verkkolasku-osoite

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

003717888835

 

 

 

 

Muutokset paperilaskujen osoitteessa


Paperilaskujen osoitteessa käytetään nykyisen ++ -osoitteen sijaan jatkossa verkkolaskuosoitetta. Lisäksi muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot. Uudet paperilaskujen osoitetiedot sekä sähköpostiosoitteet skannatuille laskuille löytyvät alla olevasta taulukosta.

             

Ostolaskujen vastaanottajan nimi

Paperilaskujen osoite

Sähköpostiosoite

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Kirkon Palvelukeskus/
Hämeenlinnan srky
 003717888835
PL 5018
02066 DOCUSCAN

kkr.pl5018@xbs-salo.com

 

 

 

 

 

 

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.


Laskutusohjeet


Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Laskuun tulee viitteeksi merkitä tilaajan nimi/osasto.

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.
                            

Toimittajaportaali


Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.                

Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse hameenlinnan.seurakuntayhtyma@evl.fi tai puhelimitse (03) 62 641.

8.10.2021 15.24