Lammin seurakuntatalo

Julkaistu 20.10.2013

Arkkitehtitoimisto Aulis Salo ja Erkko Virkkusen suunnittelema Lammin seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1955. Rakentajana oli Tiili- ja Teräsrakenne Oy Lammilta. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kanttorin ja vahtimestarin asunto sekä pappila.

Seurakuntatalon laajennusosa valmistui vuonna 1984. Laajennuksessa tehtiin muun muassa toimisto- ja kerhotilat. Seurakuntatalorakennuksessa ovat kirkkoherranvirasto, pappien työhuoneet, kanttorin ja diakonin työhuoneet sekä nuorisotyönohjaajan työhuone.

Seurakuntatalon yläkerrassa on kerhotila sekä seurakuntasali keittiöineen, jotka on vuokrattu pitopalvelun käyttöön.

Tilavaraukset

Pitopalvelu Kaisa Rekola puh. 040-504 5588