Jukolan Lintukoto

Julkaistu 20.10.2013

Kaupungin länsipuolella sijaitseva Jukolan Lintukoto valmistui vuonna 1991 kaupungin ja seurakuntayhtymän yhteistyönä. Lintukodossa toimii kirjasto, seurakunnan kerhoja ja piirejä, pyhäkoulu sekä ruokailu pienituloisille ja yksinäisille ihmisille. Lintukodon kirkkosalissa vietetään jumalanpalvelusta syys–toukokuussa sunnuntaisin kello 12. Pohjakerroksessa kokoontuu partiolippukunta Nummen Eränkävijät.

Induktiosilmukka on, ei kuulosauvoja. Rakennus on kokonaisuudessaan katutasossa.