Hauhon seurakuntatalo

Julkaistu 20.10.2013

Seurakuntatalo on nimensä mukaisesti seurakuntalaisia varten.

Talon alakerran aktiivisimpia käyttäjiä ovat lapset ja nuoret. Alakerrassa on omat tilat päiväkerholaisille. Samassa kerroksessa on myös sauna ja takkahuone, lenkkipiirin ahkerasti käyttämät tilat. Nuorille, Iskon kokoontumisille ym. ja myös partiolaisille löytyvät omat tilat talon alakerrasta. Samassa tasossa on Lapsi- ja nuorisotyön toimisto.

Seurakuntatalon yläkerta on usein monenlaisten juhlien pitopaikkana. Yhtäaikaa mahtuu lähes 150 vierasta.

Yläkerrassa on kanttorin työhuone. Eri kuorot harjoittelevat yläkerran isossa salissa viikoittain. Salissa on Yamahan flyygeli (1973).

Vuonna 1973 valmistuneen seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Keijo Planman.

Tilavaraukset Hauhon kirkkoherranvirastosta puh. 040-804 9280.