Hauhon seurakuntatalo

Julkaistu 20.10.2013

Seurakuntatalo on nimensä mukaisesti seurakuntalaisia varten.

Talon alakerran aktiivisimpia käyttäjiä ovat lapset ja nuoret. Alakerrassa on omat tilat päiväkerholaisille. Samassa kerroksessa on myös sauna ja takkahuone, lenkkipiirin ahkerasti käyttämät tilat. Nuorille, Iskon kokoontumisille ym. ja myös partiolaisille löytyvät omat tilat talon alakerrasta. Samassa tasossa on Lapsi- ja nuorisotyön toimisto.

Seurakuntatalon yläkerta on usein monenlaisten juhlien pitopaikkana. Yhtäaikaa mahtuu lähes 150 vierasta.

Yläkerrassa on kanttorin työhuone. Eri kuorot harjoittelevat yläkerran isossa salissa viikoittain. Salissa on Yamahan flyygeli (1973).

Vuonna 1973 valmistuneen seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Keijo Planman.

Tilavaraukset Hauhon kirkkoherranvirastosta puh. 040-804 9280.

Hinnat

• kahvitilaisuus 1–80 henkeä 60 euroa
  • kahvitilaisuus yli 80 henkeä 100 euroa
  • ruokatilaisuus 1–80 henkeä 100 euroa
  • ruokatilaisuus yli 80 henkeä 130 euroa

Tilavuokra ilman tarjoilua ulkopuolisilta, ei-kirkollisilta järjestäjiltä 20€/tunti/kerros. Liinavaatteiden pesettämisestä ja rikkoutuneista tai kadonneista esineistä peritään todelliset kulut.