YSTÄVYYSSEURAKUNTAVIERAILU Rannuun ja seurakuntaretki Kihnun saarelle la 17. – ti 20.8.2019

Julkaistu 10.04.2019

Lähde mukaan tapaamaan ystävyysseurakuntamme väkeä Viron Rannuun ja tutustumaan yhden retkipäivän ajan Kihnun saareen Pärnun edustalla.

Matkan hinta on 400 €, joka sisältää matkat, hotellimajoituksen 1 x Tarttossa sekä 2 x Pärnussa, kuljetuksen Kihnun saarelle, pääsyliput ja ruokailun siellä sekä ohjelman ystävyysseurakuntamme parissa.

Matkan vetäjinä toimivat Heli Ulvinen ja Jürgen Skaffari. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.5.
Anneli Hakalalle p. 040 451 2909.

Huom, matka toteutetaan, mikäli vähintään 20 matkalaista ilmoittautuu.