Vuoden ensimmäinen Kotikirkko on ilmestynyt

Julkaistu 15.02.2019

Vuoden ensimmäinen Kotikirkko-lehti on ilmestynyt ja luettavissa myös verkossa.

Lehden sivuilla pääset tutustumaan Hämeenlinnassa kasvaneen Nestori Nurmen ajatuksiin ennen lähtöä unelmien reissulle – hiihtämään halki Grönlannin sekä pohtimaan seurakunnan tulevaisuutta Erkki Alasen ajatusten siivittämänä. Muusikko Samuli Putron haastattelussa keskustellaan rukouksesta sekä muusikon suhteesta kirkkoon. Putro on toteuttanut Ateneumissa audiovisuaalisen konserttisarjan, jossa kuullaan ihmisten äänitettyjä rukouksia.

Uutena palstana Kotikirkossa alkaa Raamatun lintuja esittelevä juttusarja, jonka ensimmäisessä osassa tutustuaan korppiin.

Kotikirkko jaetaan ilmaisjakeluna koteihin Hämeenlinnan kantakaupungin ja Rengon alueella.