Vaihda kesärenkaat Yhteisvastuun hyväksi – varaa aika nyt!

Julkaistu 28.03.2017

Kevät on täällä, sillä Ammattiopisto Tavastian opiskelijat vaihtavat jälleen autoihin kesärenkaita Kirkon ulkomaanavun Yhteisvastuukeräyksen hyväksi! Aikoja renkaidenvaihtoon saa varata keskiviikkona 29.3. ja torstaina 30.3. klo 9-12  puhelinnumerosta 050 440 0854. Tutun tempauksen järjestävät Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ja Ammattiopisto Tavastia.

Tuotosta 50 % annetaan Yhteisvastuukeräykselle, joka tänä vuonna tekee näkyväksi ja torjuu ihmiskauppaa.

Renkaita vaihdetaan viikolla 14 ma–to 3.–6.4. klo 8.30–14 sekä pe 7.4. klo 8.30–12 Ammattiopisto Tavastialla, Hattelmalantie 8, rakennus D (käynti Taimistontieltä). Hinta 20 euroa sisältää renkaiden vaihdon, renkaiden pesun ja pussituksen, mutta ei vannetyötä.  Alumiinivanteita varten pyydetään ottamaan omat pultit, mutterit ja erikoisavaimet mukaan.