Uusien kappalaisten virkaan asettaminen ja uusien työntekijöiden virkaan siunaaminen 7.5.

Hämeenlinnan kirkko

Julkaistu 04.05.2017

Hämeenlinnan kirkossa sunnuntaina 7.5. kello 10 alkavassa messussa asetetaan virkaan ja siunataan virkaan iso joukko Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan työntekijöitä.

Virkaan asetetaan hallintokappalainen Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio ja kasvatuksen kappalainen Katariina Sorsa.

Virkaan siunataan seurakuntapastorit Mika Juppala ja Minna Lappalainen, johtava diakoniatyöntekijä Virpi Kylmälahti, johtava sairaalateologi Jukka Lehto, kanttori Anna-Maria Lehtoaho sekä nuorisotyönohjaajat Antti Ojala ja Soila Pollari.

Virkaan asettamisen ja siunaamisen toimittaa lääninrovasti Tapani Vanhanen. Notaarina toimii pastori Elias Riikonen.

Uudet työntekijät toimivat messun tehtävissä. Jukka Lehto saarnaa, liturgeina ovat Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio ja Katariina Sorsa, Anna-Maria Lehtoaho toimii kanttorina ensimmäisessä jumalanpalveluksessaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa.