Tilaa Ystäväkirje!

Julkaistu 20.04.2019

Ystäväkirje on maksuton kirje seurakunnan yhteyteen kaipaaville Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille.

Diakoniatyöntekijöiden kirjoittama Ystäväkirje sisältää vuodenajan mukaiset kuulumiset, hengellistä ravintoa sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista.

Ilmoittaudu mukaan soittamalla Diakoniakeskuksen toimistoon ma, ti, to tai pe klo 9–12 p. 040 804 9350. Voit myös ilmoittautua kirjeitse: Diakoniakeskus, Ystäväkirje, Birger Jaarlin katu 3, 13100 Hämeenlinna. Kerrothan ilmoittautuessa nimesi, syntymävuotesi sekä osoitteesi, johon kirje lähetetään muutaman kerran vuodessa.