Kevään sururyhmiin ilmoittautuminen

Julkaistu 11.01.2018

Sururyhmät ovat ammatillisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä läheisen ihmisen menettäneille. Sururyhmässä on lupa surra, näyttää suruaan, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Voit jakaa tunteita ja ajatuksia samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Suosittelemme, että läheisen kuolemasta on kulunut vähintään muutama kuukausi ryhmän alkaessa. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa järjestetään kevään aikana kaksi sururyhmää.

Läheisen itsemurhaa sureville:

Kuusi kokoontumista Hämeenlinnan keskustassa to klo 18–19.30 alkaen 1.2. Pastori Heini Aronkoski, diakonissa Katriina Mäkinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 21.1. mennessä p. 040 804 9311 tai

Läheisen kuoleman kohdanneille:

Kuusi kokoontumista Hämeenlinnan keskustassa ti klo 17.30–19. alkaen 20.2. Diakoniatyöntekijä Riitta Savander ja vertaisohjaaja Erika Jokinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 2.1.–8.2. p. 040 804 9357 tai .