Seurakuntavaalit: ehdokasnumerot

Julkaistu 03.10.2018

Seurakuntavaaliehdokkaat ovat saaneet ehdokasnumerot, jotka löytyvät alla olevista pdf-tiedostoista.

Hämeenlinnan seurakuntayhtymään kuuluvissa seurakunnissa käydään samaan aikaan kahdet vaalit. Vaaleissa valitaan jäsenet valitaan kunkin seurakunnan seurakuntaneuvostoon sekä seurakunnan edustajat yhteiseen kirkkovaltuustoon. Jos ehdokas on ehdolla molemmissa vaaleissa on hänellä kaksi eri ehdokasnumeroa – oma numero kumpaakin vaalia kohti.

Vaaleissa äänestetään kahdella eri äänestyslipulla. Valkoisella äänestyslipulla äänestetään ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon ja oranssilla äänestyslipulla kunkin seurakunnan seurakuntaneuvostoon.

Hauhon seurakunta

Hauhon seurakunta – ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon

Hauhon seurakunta – ehdokkaat seurakuntaneuvostoon

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta – ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta – ehdokkaat seurakuntaneuvostoon

Kalvolan seurakunta

Kalvolan seurakunta – ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon

Kalvolan seurakunta – ehdokkaat seurakuntaneuvostoon

Lammin seurakunta

Lammin seurakunta – ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon

Lammin seurakunta – ehdokkaat seurakuntaneuvostoon

Nämä eivät ole virallisia ehdokaslistojen yhdistelmiä.