Seurakunta avaa uuden kerhotilan Siirissä

Julkaistu 13.03.2018

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta avaa uuden kerhotilan Siirin kaupunginosassa. Osoitteessa Kaskikaarre 32 alkaa kokoontua päiväkerhoja ja erilaisia perhekerhoja.

– Siirin alueella on paljon lapsia, ja tavoitteena on palvella seurakuntalaisia paremmin lähellä perheitä, perustelee lapsityönohjaaja Kaisa Nurmi.

Samalla luovutaan kolmesta kerhopisteestä alueilla, joilla alle kouluikäisiä lapsia ei enää riitä päiväkerhoryhmien muodostamiseen. Syystoimintakaudella kerhoja ei enää aloiteta Ahdinpolun, Nuuttilantien ja Tammitien kerhotiloissa. Näiltäkin alueilta on kuitenkin kohtuullinen matka seuraavaksi lähimpään kerhopaikkaan.

– Uusi kerhotila tuo monia mahdollisuuksia, iloitsee Nurmi.

– Piha-alue on lapsiystävällinen ja metsä on lähellä. Itse rakennus on viihtyisä ja kodinomainen. Siellä voisi toteuttaa esimerkiksi illanistujaisia perheille, Nurmi ideoi.

Lapsityönohjaajat Niina Huttunen, Kaisa Nurmi ja Katri Kivistö suunnittelevat toimintaa uudessa kerhotilassa.

Ilmoittaudu nyt päiväkerhoon!

Päiväkerhoon voivat hakea alle kouluikäiset lapset, jotka täyttävät vuoden 2018 loppuun mennessä vähintään kolme vuotta.

Kerhoissa opetellaan hiljentymistä sekä ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja. Kerholaiset myös retkeilevät ja osallistuvat lasten kirkkoihin ja tapahtumiin.

Päiväkerhot kokoontuvat kahdesti viikossa, joko maanantaina ja torstaina tai tiistaina ja perjantaina. Aamupäivän ryhmiin (klo 9–11.30) otetaan ensisijaisesti pienempiä lapsia ja iltapäivän ryhmiin (klo 13–16) isompia.

Kerhot alkavat 9.8.2018. Ilmoittautumislinkki löytyy seurakunnan nettisivulta Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu. Päiväkerho maksaa 34 € syys- ja 34 € kevätkaudelta. Vapaapaikkaa voi hakea taloudellisin perustein. Kerhopaikkojen jakamisen jälkeen kaikille lähetetään tieto omasta kerhopaikasta ja kerhopäivistä kirjeitse.

Kerhopaikat syksyllä 2018

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.