Renkoviikolla tapahtuu

Julkaistu 01.07.2019

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on jälleen vahvasti mukana juhlimassa Renkoviikkoa.

Konsertti ja runoilta pe 19.7. klo 18 Rengon kirkko. Jouko Viita-aho, Matti Oikarinen, Karoliina Koivisto ja Leena Viita-aho. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Ranskalaista barokkia la 20.7. Rengon kirkko. Puolen tunnin musiikkihetket klo 11, 12 ja 13. Soile Ylivuori, traverso – Anna Pohjola, barokkiviulu – Pieta Mattila, gamba – Laura Vihreäpuu, cembalo. Vapaa pääsy, ohjelma kaikkiin yhteensä 10 €.

Myyjäiset, kahvila, arpajaiset, kirpputori ja diakoniapuuro  la 20.7. klo 9–15 Rengon seurakuntatalo. Jögevan hyväksi. Vapaaehtoiset.

Renkoviikon juhlamessu su 21.7. klo 10 Rengon kirkko. Seppeleiden laskut. Avustaa kotiseutuväki. Vieraana Jögevan ystävyysseurakunnan väki.

Kesälauluhetki Anttilan tilalla 22.7. noin 11.30 yhdessä jaakonvaeltajien kanssa. Osoite Ylimmäisentie 173, Renko.

Luontokukkasidontaa Rengon seurakuntatalossa ke 24.7 klo 9–16. Yhteyshenkilö floristi Kirsi Mannila. Ilmoittautuminen tekstiviestillä! p. 050 330 2740 viimeistään 22.7. Tervetuloa kaikenikäiset mukaan.

Yöt kesän valkeat -konsertti ke 24.7. klo 21 luontokukin koristeltu Rengon Pyhän Jaakon kirkko. Musiikki-ilta suven syleilyssä: Tenori Jyrki Anttila esittää kesäisiä sävelmiä ja kauneimpia hengellisiä lauluja. Säestäjänä toimii pianisti Maija Anttila. Yleisölle maksuttoman konsertin tarjoaa Rengon Säästöpankkisäätiö. Lippuja rajoitettu määrä, noudettavissa Tilipalvelu Yrityssillasta (Rengonraitti 22) ja Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttorilta (Sibeliuksenkatu 11) 1.7. alkaen. Ei varauksia. Lippuja max. 2 kpl/hakija. Yhteyshenkilö Irmeli Anttila p.050 3499 429.

Teetä ja sympatiaa Rengon ke 24.7. välittömästi kirkkokonsertin jälkeen Rengon seurakuntatalo (ks. edellinen tapahtuma). Tervetuloa iltapalalle.