Vaihda kesärenkaat Yhteisvastuun hyväksi!

Julkaistu 09.04.2018

VARAA AIKA! Renkaita vaihdetaan viikolla 16 maanantaista perjantaihin 16.–20.4. klo 8.30–14 Ammattiopisto Tavastialla, Hattelmalantie 8, rakennus D, käynti Taimistontieltä. Palvelu sisältää renkaiden vaihdon, renkaiden pesun ja pussituksen, mutta ei vannetyötä. Alumiinivanteissa omat pultit, mutterit ja erikoisavaimet mukaan! Renkaiden vaihto maksaa 25 €, maksu käteisenä tasarahalla tai korttimaksu. Tuotosta 50 % lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykselle.

Vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan Suomessa taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Ulkomailla yhteisvastuuvaroilla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä.

Varaa aika 11.–13.4. kello 9–11 numerosta 050 440 0854!