Reetta Laaksonen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintäpäälliköksi

Julkaistu 26.10.2018

Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvosto valitsi torstaina 25.10. pidetyssä kokouksessa seurakunnan viestintäpäälliköksi hämeenlinnalaisen Reetta Laaksosen.

Koulutukseltaan Laaksonen on filosofian maisteri ja hän on toiminut määräaikaisena viestintäpäällikkönä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa toukokuusta lähtien. Laaksonen on aiemmin työskennellyt monipuolisissa viestinnän tehtävissä muun muassa Kevalla ja Hämeenlinnan kaupungilla. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle Laaksonen siirtyi Hämeen Partiopiiristä.

Viestintäpäällikön työsuhde julistettiin haettavaksi kesäkuussa. Määräaikaan mennessä viestintäpäällikön tehtävään tuli kahdeksan hakemusta.

 

Lisätiedot:

viestintäpäällikkö
Reetta Laaksonen
>
p. 040 804 9325

kirkkoherra
Timo Kalaja
>
p. 040 804 9301

 

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi Suomen suurimmista ja osa Hämeenlinnan seurakuntayhtymää. Yhteisöömme kuuluu noin 40 000 jäsentä ja 75 työntekijää. Hämeenlinna-Vanaja on monipuolisen toiminnan ja rikkaan perinteen seurakunta.

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.