Piispa Repo aloittaa Rengon seurakuntailtojen sarjan 14.3.

Julkaistu 11.03.2019

Juuri 60-vuotisjuhlaansa viettänyt Tampereen piispa Matti Repo puhuu pääsiäisen teologiasta paastonajan seurakuntaillassa Rengon seurakuntatalossa ensi torstaina 14.3. kello 18.

Revon vierailu aloittaa pääsiäiseen valmistautuville tarkoitettujen viikottaisten tapaamisten sarjan seurakuntatalossa. Tilaisuudet alkavat aina iltakuudelta, mutta viikonpäivä vaihtelee. Kaikissa tilaisuuksissa on teetarjoilu, ja ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Torstaina 21.3. vieraina ovat pastori Taisto Rikkonen ja kanttori Leena Lomu ortodoksisesta seurakunnasta sekä ortodoksisen seurakunnan kuoro.

Keskiviikkona 27.3. emäntä Liisa Pura johdattelee ajatukset rukoukseen ja paastoon.

Keskiviikkona 3.4. taiteilija Petra Saraste esittelee ikoninäyttelyn ja alustaa ikonien sanomasta.

Viimeisessä paastonajan seurakuntaillassa keskiviikkona 10.4. valmistetaan pääsiäiskransseja ja käydään läpi värien ja koristeiden symboliikkaa Anneli Partion taitavalla opastuksella.