Päiväkerhoon ilmoittaudutaan 15.4. mennessä

Julkaistu 25.03.2019

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväkerhot kokoontuvat kahdeksassa kerhopisteessä eri puolilla kaupunkia. Ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Kerhot kokoontuvat kahdesti viikossa 8.8.2019 alkaen. Päiväkerhoon voivat hakea vuoden 2019 aikana kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat alle kouluikäiset lapset.

Varmista kerhopaikka ja ilmoittaudu 15.4. mennessä! Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti verkkolomakkeella  tai palauttamalla HAKULOMAKE kerhoon, kirkkoherranvirastoon tai päiväkerhotoimistoon (Rauhankatu 14).

Otamme kesken kautta uusia kerholaisia kaikkiin niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan sähköisesti. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

KERHOPAIKAT:

Lisätietoja: Kaisa Nurmi, p. 040 804 9380