Päiväkerhoissa paikkoja 3-6-vuotiaille

Julkaistu 06.01.2019

Hämeenlinna-Vanajan  srk:n päiväkerhoihin voi kevätkaudella ilmoittaa lapsen heti, kun hän täyttää kolme vuotta. Käytäntö siis muuttuu tältä osin vuoden vaihteessa, sillä aikaisemmin lapsen on pitänyt täyttää kolme vuotta edellisen vuoden loppuun mennessä.

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerhoissa lapset oppivat leikin, askartelun, liikunnan, erilaisten pelien, rakentelun, satu- ja musiikkihetkien avulla sekä erilaisia työskentelytaitoja harjoittamalla. Kerhot kestävät 2,5–3 tuntia. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Päiväkerhoon voi ilmoittaa 3–6-vuotiaita lapsia.  Kolme vuotta täyttävän lapsen voi ilmoittaa kerhoon kesken kauden. Hänet otetaan kevään aikana ryhmään, mikäli ryhmässä on tilaa. Vapaita paikkoja voi tiedustella lapsityönohjaaja Kaisa Nurmelta, p. 040 804 9380. Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti  hameenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu. Päiväkerhot alkavat 10.1.

KERHOPAIKAT:

• Harviala (Käikälä) Rantatie 13 O