Mitä tekisit syyslomalla?

Julkaistu 16.09.2019

Koululainen, nuori, lapsiperheellinen – Lähde leirille! Ilmoittautuminen on alkanut ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perheleiri 11.–13.10. Syöksynsuun leirikeskus. Ohjelmassa on monipuolisesti toimintaa ja rauhoittumista niin perheelle yhdessä kuin aikuisille ja lapsille erikseen. Lapsille suunnitellussa ohjelmassa on huomioitu alakoululaiset ja alle kouluikäiset lapset. Leiri antaa perheille mahdollisuuden istahtaa valmiiseen ruokapöytään ja nautiskella rantasaunan löylyistä. Ilmoittautuminen 27.9. mennessä Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu.

Alakoululaisten leirit 7–9- vuotiaille 15.–16.10. ja 10–12-vuotiaille 16.–18.10. Syöksynsuun leirikeskus. Koululaisten syysleirit sisältävät monipuolista tekemistä, askartelua, leikkimielistä kisailua, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautuminen leirille on käynnissä osoitteessa Poltsari.fi/ilmoittaudu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuton nuorten leiri 18.–20.10. Syöksynsuun leirikeskus. Seurakunta tarjoaa 14–19-vuotiaille nuorille rennon viikonlopun luonnon helmassa. Ohjelmassa rantasauna, uintia, maukasta leirimuonaa ja nuotioherkkuja, ulkoilua, yhdessäoloa. Leiri on maksuton. Ilmoittautuminen 9.10. mennessä Poltsari.fi/ilmoittaudu.

Lan-leiri nuorille 11.–13.10. Loimalahden leirikeskus. Ilmoittautuminen Bunkkeri.gg. Leiri on kaupungin ja seurakunnan yhteystyössä järjestämä.