Lattiaremontti sulkee Hämeenlinnan kirkon

Julkaistu 09.04.2018

Hämeenlinnan kirkko pidetään suljettuna 16.4.–3.5. huoltotöiden vuoksi. Kirkon lattioita hiotaan ja lakataan, minkä vuoksi tänä aikana kirkon tiloissa ei voida järjestää mitään toimintaa.

Keskustan jumalanpalvelukset vietetään kirkon sijaan keskusseurakuntatalolla, Rauhankatu 14. Sunnuntaina 22.4. kello 10 on sanajumalanpalvelus ja sunnuntaina 29.4. kello 10 messu. Messussa ehtoollinen jaetaan leipä viinimaljaan kastamalla.

22.4. jumalanpalveluksen jälkeen keskusseurakuntatalon Ristin salissa on tarjolla maakuntalounas. Salissa istutaan pöydissä myös jumalanpalveluksen ajan. Aterialle katetaan lappilaisia herkkuja. Ruuan hinta on 16/8 euroa. 29.4. messun jälkeen tarjotaan kirkkokahvit.

Iltakirkkoja ja viikkomessuja ei järjestetä remontin aikana. Hämeenlinnan kirkko täyttää joulukuussa 220 vuotta.