Lammin seurakunalle rahalahjoitus vähävaraisten perheiden tukemiseen

Julkaistu 04.03.2019

SRK:N DIAKONIATYÖ TUKEE VÄHÄVARAISIA PERHEITÄ LAMMIN JA TUULOKSEN ALUEELLA

Lammin ja Tuuloksen seurakunnan diakoniatyö on saanut Lammin Rotaryklubilta rahalahjoituksen, joka on tarkoitettu alueen vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten tukemiseen.

Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti siten, että mahdollisimman moni saisi tukea. Tukea haetaan kirjallisesti. Vapaamuotoinen, perusteltu hakemus yhteystietoineen on toimitettava viimeistään sunnuntaina 17.3., joko Lammin srk:n kirkkoherranvirastoon viitteellä ”diakonia” tai . Tukihakemukset käsitellään luottamuksellisesti.