Koululaisten maksuttomat harrastekerhot

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kerhotoiminta

Julkaistu 14.09.2018

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaisnuorten kerhoissa on tarjolla monipuolista tekemistä muun muassa keppihevosten, liikunnan ja kokkailun parissa. Ilmoittautuminen maksuttomaan kerhotoimintaan on käynnissä nyt.

7–13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kerhotoiminta alkaa viikolla 38, mutta mukaan ehtii vielä ensimmäisten tapaamisten jälkeenkin. Ilmoittautumislinkit ovat avoinna ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoihin voi ilmoittautua kesken kaudenkin, mikäli niissä on vielä tilaa. Kaksi kertaa viikossa huristeleva pienoissähköautokerho ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Kerhot kokoontuvat viikoittain arki-iltaisin, paitsi koulujen lomien aikana. Kaikki kerhot ovat avoimia sekä tytöille että pojille.

Uutuutena on 10–13-vuotiaiden mediakerho, jossa tutustutaan ja tehdään sisältöä erilaisiin seurakunnan medioihin. Kerhossa harjoitellaan valokuvausta, videokuvausta ja editointia sekä tehdään yhdessä lyhytelokuva.

Kerhoissa voi harrastaa kokkaamista, keppihevosia, askartelua, taidetta ja tiedettä sekä pelata lautapelejä. Tanssi- ja akrobatiakerho opettaa itseilmaisua. Sykettä nostattavat myös liikunta- ja salibandykerhot.

Kerhot eivät edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista. Kerhoteeman lisäksi ohjelmassa on myös muun muassa kilpailuja, leikkejä, pelailua, nyyttikestejä ja hartauksia.

Ilmoittautuminen löytyy nettisivulta www.poltsari.fi.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Mirva Lastulta, p. 040 804 9375

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.