Kirkon mediasäätiön tukemia ohjelmia televisiossa

Julkaistu 29.03.2018

Pääsiäisen aikaan televisiossa esitetään useita Kirkon mediasäätiön tukemia ohjelmia.

• perjantaina 30.3. TV 1:ssä klo 11:05 Markku Lehmuskallion ja Anastasia Lapsuin dokumentti PYHÄ sekä klo 15:10 Liisa Hovinheimon dokumentti TIHVINÄN IHMEET
  • sunnuntaina 1.4. TV 1:ssä klo 21:05 Aki Kaurismäen elokuva TOIVON TUOLLA PUOLEN
  • maanantaina 2.4. TV 1:ssä klo 15:10 Niina Brandtin dokumentti autistisesta Lauri-pojasta SALAINEN METSÄNI sekä TV 2:ssa klo 15:40 Saara Cantellin lastenelokuva ONNELIN JA ANNELIN TALVI

Kirkon mediasäätiö on 24 evankelis-luterilaisen seurakunnan ja seurakuntayhtymän sekä kirkkohallituksen vuonna 2005 perustama säätiö. Sen tarkoituksena on tukea ja edistää uskontoa ja elämänkatsomusta käsittelevien ohjelmien tekemistä, levittämistä ja esittämistä valtakunnallisissa medioissa. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi säätiön perustajajäsenistä.