Kirkkoherran haku käynnistyi

Julkaistu 14.02.2019

Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherran viran. Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla, jonka toimittaa seurakuntaneuvosto.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherra, rovasti Timo Kalaja jää eläkkeelle 1.12.2019.

Hakuilmoitus avoimet työpaikat -sivulla

Hakuaika päättyy 15.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Näsilinnankatu 26, 7. kerros, 33200 Tampere tai sähköpostitse: .

Hakemukseen on liitettävä nimikirjaote ja lääkärintodistus (KL 6:16, 4 mom.).

Verkkolomakkeella nimikirjaote liitetään Liitä ansioluettelosi -kohtaan ja lääkärintodistus liitetään Liitetiedosto -kohtaan. Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: tai 0400 926 730.

Tuomiokapituli on varautunut haastattelemaan virkaa hakeneet keskiviikkona 20.3.2019 klo 13:00 alkaen. Tarkempi haastattelukutsu lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.