Kirjoituspyyntö itsemurhan tehneiden läheisten muistoksi

Julkaistu 02.10.2018

Haluaisitko jakaa jonkin ajatuksesi tai kokemuksesi itsemurhan tehneen läheisesi muistoksi?

Lauseesi, runosi, tarinasi, laulun sanat, valokuva tai muu sinulle tärkeä muisto hänestä voi tuoda lohtua myös muille samankaltaisessa tilanteessa eläville.

Sunnuntaina 18.11.2018 vietetään Hämeenlinnassa kahdettakymmenettä Kynttilätapahtumaa itsemurhan tehneiden muistolle. Kumppanuustalolla kynttilöiden sytytyksellä kello 16.45 alkava tilaisuus on avoin ja sen järjestävät yhdessä Irti Huumeista, Ehkäisevä päihdetyö, A-Klinikka, FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset, Sopimusvuori – Walonkulman Klubitalo ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Tapahtumaan voi lähettää kirjoituksia tai kuvia muistoistaan anonyymisti, nimimerkillä tai nimellä. Muistot kootaan yhteen ja laitetaan näkyviin Kynttilätapahtumassa. Osa teksteistä luetaan ääneen.

Muiston yhteydessä on erikseen mainittava, jos sitä ei saa julkaista. Muiston voi lähettää tai tuoda postilaatikkoon seuraaviin osoitteisiin:

• Hämeenlinna-Vanajan seurakunta Diakoniakeskus, Birger Jaarlin katu 3, 13100 Hämeenlinna
  • Walonkulman Klubitalo, Matti Alangon katu 1, 13130 Hämeenlinna