Kesätyöpaikkojen haku avoinna

Julkaistu 10.02.2018

Hautausmaiden kesätyöntekijöiden hakuaika on alkanut. Hämeenlinnan seurakuntayhtymä hakee vähintään 18 vuotta täyttäneitä hautausmaiden ja hautojen hoitoon Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille pääsääntöisesti ajalle 2.5.–31.10.2018.

Lisäksi avustaviin tehtäviin otetaan kesätyöntekijöiksi hämeenlinnalaisia 15–17-vuotiaita nuoria 2 viikon jaksolle koulujen kesälomakaudella. Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Katso tarkemmat tiedot täältä: Työpaikat