Käytä ääntäsi sunnuntaina!

Julkaistu 17.11.2018

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 18.11.2018. Vaaleissa valitaan seuravaksi nelivuotiskaudeksi luottamushenkilöt kunkin seurakunnan seurakuntaneuvostoon sekä edustajat yhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon.

Varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää vain oman seurakunnan äänestyspisteessä. Äänioikeus on yli 16-vuotiailla seurakunnan jäsenillä. Henkilöllisyystodistus tulee olla mukana äänestäessä.

Äänestyspaikat ovat avoinna sunnuntaina 18.11. klo 11.00–20.00.

Hauhon seurakunta:
Hauhon seurakuntatalo, Kotkontie 1

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta:
Hämeenlinnan kirkko, Kirkkorinne 2

Kalvolan seurakunta:
Kalvolan seurakuntatalo, Hallintotie 3

Lammin seurakunta:
Lammin äänestysalue (Lammin seurakunnan jäsenet): Lammin kirkko, Katariinantie 2
Tuuloksen äänestysalue (Tuuloksen seurakunnan jäsenet): Tuuloksen kirkko, Kirkkokuja 27

Seurakuntavaalien ääntenlasku tapahtuu sunnuntai-iltana. Vahvistamattoman tulokset näet ääntenlaskun valmistuttua osoitteesta www.seurakuntavaalit.fi. Hämeenlinnan seurakunnissa tulosten arvioitu julkaisuaika on klo 21-22.