Hietajärven leirikeskus myynnissä

Julkaistu 16.07.2018

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä myy Tammelassa sijaitsevan Hietajärven leirikeskuksen.

Noin 1,8 ha alue sijaitsee Hietajärven rannalla. Rantaviivaa on noin 350 metriä. Ranta-asemakaavassa rakennuspaikka on merkitty Hietajärveen rajoittuvan Pappilankärki-nimiseen niemeen ja sitä ympäröivään alueeseen.

Aiemmin leirikeskuksena toimineelta alueelta löytyy vanha hirsirunkoinen majoitusaitta. Aitassa ei ole lämmitystä, sähköä, vesijohtoa tai viemäröintiä. Noin 10 metriä rannasta sijaitsevassa saunarakennuksessa on kaksi majoitushuonetta ja avotakka lämmitystä varten. Lisäksi alueella on puuceet ja liiterit.

Pohjahintana on 130 000 euroa ja tarjouksia saa jättää Etelä-Hämeen OP-Kiinteistökeskukseen Hämeenlinnan toimistoon 15.8.2018 klo 15.00 saakka.

Lisätiedot ja kuvat OP-kiinteistökeskuksen sivuilla