Hämeenlinnan kirkon maalaus käynnissä

Julkaistu 31.08.2018

Hämeenlinnan kirkon ulkoseinät maalataan syksyn aikana. Suurin osa kirkon ulkoseinistä on jo pesty ja maalaustyöt aloitettu Hallituskadun puolella.

Linnankadun ja Kirkkorinteen puoleiset ulkoseinät on tarkoitus pestä ja maalata ennen Sibeliusfantasiaa 22.9. ja sen jälkeen työt jatkuvat Hallituskadun sekä Raatihuoneenkadun puoleisilla julkisivuilla. Maalausten on määrä valmistua lokakuun lopussa. Maalausaikatauluun voi tulla muutoksia säästä johtuen.

Maalaustöiden aikana kirkko on normaalissa käytössä, mutta sisäänkäynti saatetaan ohjeistaa töistä riippuen eri ovista. Työmaa-alue on rajattu aidoilla, mutta pyydämme kirkossa vierailevia noudattamaan varovaisuutta.

Maalauksen toteuttaa Maalausliike Remula Oy ja työtä valvoo Insinööritoimisto Tapio Mustonen Oy.

Hämeenlinnan kirkko viettää tänä vuonna juhlavuottaan, sillä sen vihkimisestä tulee kuluneeksi 220 vuotta. Kirkkoa juhlitaan ensimmäisenä adventtina 2.12.2018.

 

Lisätiedot:
Eija Rantala, kiinteistöpäällikkö, Hämeenlinnan seurakuntayhtymä
p. 040 804 9410,

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.