Hämeenlinnan kirkkoon uusi Fazioli-flyygeli

Julkaistu 12.04.2017

Hämeenlinnan kirkkoon on hankittu flyygeli. Italialainen Fazioli-merkkinen soitin valittiin Hämeenlinnan seurakuntayhtymän toteuttaman tarjouskilpailun perusteella. Hankinnan arvo on noin 93 000 euroa. Yhteinen kirkkovaltuusto myönsi hankintamäärärahan budjettikäsittelyn yhteydessä. Flyygeli korvaa kirkossa tähän saakka olleen pystypianon, joka siirretään Rengon kirkkoon.

Soitin saapui tiistaina 11.4. ja flyygelin ensisoitto kaupunkilaisille on messussa sunnuntaina 23.4. kello 10.