Haku päiväkerhoihin 15.4. mennessä

Julkaistu 14.03.2017

Seurakunnan päiväkerhossa opetellaan hiljentymistä ja painotetaan lapsuuden iloa.

Haku Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväkerhoihin ensi lukuvuodeksi on käynnistynyt. Päiväkerhoon haetaan 15.4. mennessä joko netissä Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu tai palauttamalla hakulomake kerhoon, kirkkoherranvirastoon tai varhaiskasvatuksen toimistoon (Rauhankatu 14, 3. krs.).  Hakulomakkeita saa edellä mainituista paikoista sekä seurakunnan nettisivuilta Hämeenlinnanseurakunnat.fi.  Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan kirjeellä lapsen kotiin.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille, 3 vuotta on täytettävä vuoden 2017 aikana. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2,5–3 tunniksi kerrallaan. Aamupäiväryhmät ovat 2,5 tuntia. Näihin otetaan ensisijassa nuorimpia kerholaisia ja sisaruksia. Iltapäivän kerhot ovat kolmen tunnin kerhoja. Kerhopaikkoja on 10 eri puolilla kantakaupunkia ja Rengossa.

Seurakunnan päiväkerhossa leikitään, liikutaan ja opitaan; etsitään mielikuvitukselle siipiä, supatellaan salaisuuksia, askarrellaan ja hiljennytään kavereiden kanssa. Päiväkerhossa lapsi saa myös tukea oman Jumalasuhteen kehittymiselle.

–       Tarjoamme tavoitteellista, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa ryhmätoimintaa. Kerholaiset myös retkeilevät sekä osallistuvat lasten kirkkoihin ja tapahtumiin, kertoo johtava lapsityönohjaaja Kaisa Nurmi.

Päiväkerhoja vetävät kasvatuksen ammattilaiset. Turvallista ilmapiiriä ja lapsuuden ilon kokemuksia painotetaan. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa. Toiminta on avointa kaikille perheille.

Lisätietoja Kaisa Nurmi puh. 040 804 9380.

Kerhopaikat:

• Harviala, Rantatie 13 O
  • Idänpää, Anttilankatu 4
  •  Jukolan Lintukoto, Eeronkuja 5
  •  Kankaantaka, Nuuttilantie 21 A 7
  • Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14 (liikuntasali käytettävissä)
  • Kukostensyrjä, Tammitie 2 C
  •  Kurala, Ahdinpolku 1
  •  Loimalahti, Majalahdentie 1
  • Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34 F (liikuntasali käytettävissä)
  • Rengon kirjasto, Rengonraitti 7