Hae kesätyöntekijäksi hautausmaalle

Julkaistu 15.02.2019

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä hakee

HAUTAUSMAIDEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

1. hautausmaiden ja hautojen hoitoon Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille pääsääntöisesti ajalle 2.5.–31.10.2019. Kalvolan työtehtäviin sisältyy myös siivoustyötä. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä (hakulomake 1).

2. lisäksi palkkaamme avustaviin tehtäviin kesätyöntekijöiksi hämeenlinnalaisia 15-17-vuotiaita nuoria kahden viikon jaksolle koulujen kesälomakaudella (hakulomake 2).

Palkkaus Kirkon yleisen virka ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakulomake palautetaan 28.2.2019 mennessä osoitteella:

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän hautaustoimi
Leena Heinonen
Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Tiedusteluihin vastaa hautausmaiden kausityönjohtaja Leena Heinonen, puh. 040 6700 028.