Ehdota kysymystä kirkkoherran vaalipaneeliin

Julkaistu 13.05.2019

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherra Timo Kalaja jää eläkkeelle 1.12. Uuden kirkkoherran valitsee välillisellä vaalilla seurakuntaneuvosto.

Kaikille avoin vaalipaneeli järjestetään tiistaina 28.5. klo 18 Poltinahon seurakuntatalolla, jolloin yleisöllä on mahdollisuus tutustua kärkiehdokkaiden ajatuksiin ja mielipiteisiin. Paneelissa mukana ovat ne hakijat, jotka seurakuntaneuvosto lähettää soveltuvuuskokeisiin. Paneelin jälkeen on teejatkot, jolloin voi vapaasti jututtaa sekä ehdokkaita että seurakuntaneuvoston jäseniä.

Paneelin vetäjänä toimii puhetaidon kouluttaja, TM Antti Mustakallio.

Mitä sinä haluaisit kysyä ehdokkailta?

Voit jättää ideasi tai ehdottaa kysymystä paneeliin verkkolomakkeella
tai lähettämällä se sähköpostilla viestintäpäällikkö Reetta Laaksoselle .

Ideat ja kysymykset tulee jättää viimeistään sunnuntaina 19.5.

Lisää tietoa kirkkoherranvaalista

Tutustu haastateltuihin ehdokkaisiin