Avoin työpaikka: Henkilöstöpäällikkö

Julkaistu 24.02.2019

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä hakee

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkasuhteeseen (toivomme aloitusta 3.6.2019). Henkilöstöpäällikkömme jäädessä eläkkeelle virka tulee avoimeksi 1.9.2019 alkaen, käytännössä jo kesäkuun lopussa.

Kelpoisuusehtona henkilöstöpäällikön virkaan on soveltuva tutkinto (merkonomi, yo- merkonomi, tradenomi tai vastaava alempi/ylempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava tutkinto). Edellytämme työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä (palkanlaskenta, henkilöstötilinpäätöksen laadinta, raportointi, henkilöstön koulutus ja neuvonta, työterveysyhteistyö, eläkelaitosyhteistyö). Virassa menestyminen edellyttää lisäksi neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme esimieskokemusta ja tietotekniikan hallintaa.  Julkishallinnon henkilöstöhallinnon tehtävien kokemus ja osaaminen luetaan hakijalle eduksi.

Virka kuuluu kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 601, mutta hakijat voivat myös esittää palkkatoivomuksensa. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Viran täyttämisessä käytetään soveltuvuusarviointia ja virkaan valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Tehtävään haetaan KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Haku alkaa 24.2.2019 ja päättyy 15.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Puhelintiedusteluihin vastaa
talousjohtaja Kai Kauppinen
perjantaina 1.3.2019 klo 9–12
ja perjantaina 8.3.2019 klo 9–12,
puh. 040 8049 401
tai sähköpostitse

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.