Anna-Maria Lehtoaho valittiin kanttoriksi

Julkaistu 21.02.2017

Musiikin maisteri Anna-Maria Lehtoaho on valittu Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttorin virkaan. Hän aloittaa tehtävässä toukokuun alussa.

Espoolainen Lehtoaho on aiemmin toiminut muun muassa Sveitsin Frauenfeldin reformoidun kirkon urkurina sekä Helsingin tuomiokirkon urkurina. Hän on johtanut Bernin suomalaista kuoroa sekä Melchnaun seurakunnan kirkkokuoroa. Urkujen ja pianon lisäksi Lehtoaho soittaa myös cembaloa.

Ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin virkaa haki yhdeksän henkilöä.