Vapaaehtoiskeskus Keidas

Keidas on Lammin seurakunnan vapaaehtoistyön keskus, lammilaisten yhteinen ”olohuone”. Keidas sijaitsee Lammin liikuntakeskuksessa, osoitteessa Lamminraitti 37.

Kaikki vanhat ja uudet, mikäli joku toiminta kiinnostaa, niin olet sydämellisesti tervetullut joukkoon!

Keitaan toiminta on kesätauolla 1.6. – 31.8.

Keidasta vuokrataan edullisesti iltaisin ja viikonloppuisin yksityisille ja yhteisöille.

Vuokra on 20 €/kerta. Tiedustelut diakoniatoimistolta p. 040 804 9504 (varalla kirkkoherranvirasto p. 040 804 9500).