Vapaaehtoiskeskus Keidas

Keidas on Lammin seurakunnan vapaaehtoistyön keskus, lammilaisten yhteinen ”olohuone”. Keidas sijaitsee Lammin liikuntakeskuksessa, osoitteessa Lamminraitti 37.

Kaikki vanhat ja uudet, mikäli joku toiminta kiinnostaa, niin olet sydämellisesti tervetullut joukkoon!

Käsityöpiiri ti 4.12. ja 11.12. klo 10.

Varttuneen väen jumppa ke 12.12. klo 12.

Gideon Raamattupiiri pe 7.12. klo 10.

Keidas joulutauolla toiminnan suhteen vko 51 – 1

Keidasta vuokrataan edullisesti iltaisin ja viikonloppuisin yksityisille ja yhteisöille.

Vuokra on 20 euroa/tunti.  Tiedustelut diakoniatoimistolta p. 040 804 9504 (varalla kirkkoherranvirasto p. 040 804 9500).