Vapaaehtoiskeskus Keidas

Keidas on Lammin seurakunnan vapaaehtoistyön keskus, lammilaisten yhteinen ”olohuone”. Keidas sijaitsee Lammin liikuntakeskuksessa, osoitteessa Lamminraitti 37.

Keitaan vakituinen toiminta on kesätauolla 1.6. – 31.8.

Keidasta vuokrataan edullisesti iltaisin ja viikonloppuisin yksityisille ja yhteisöille.

Vuokra on yksityisiltä 10 euroa/tunti  ja rekisteröidyiltä yhdistyksiltä 10 euroa/kerta (2-3 tuntia).

Tiedustelut diakoniatoimistolta p. 040 804 9504 (varalla kirkkoherranvirasto p. 040 804 9500).