Milloin rippikouluun?

Rippikouluun voit osallistua sinä vuonna, jona täytät 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Jos en kuulu kirkkoon, voinko silti käydä rippikoulun?

Kyllä voit. Konfirmaatioon voi osallistua vasta kun on liittynyt kirkon jäseneksi.

Instagram: #ripari2016

#tb#ripari2017MYYTY! (Moi! Mun kerran käytetty rippimekko on nyt myynnissä. Kokoa voi selän nyörityksen ansiosta säätää noin 32-36 kokoiselle. Mekko ostettu zazabellasta (ovh. 400e), hintapyyntö 150e (sisältää postituksen)! Nyt siis kaikki ripille pääsevät ottakaa yhteyttä directissä!❤️ #rippimekko #ripari2018 #ripari2017 )#tb #ripari2017 #kuusamonsuurpetokeskus #nalle #karhu#throwbäkkii tonne heinäkuuhun ku mentii veneileen⛴ #ripari2017 #kesä #finnishboy #järvi #summer #nemusiikitvittuun #yönritari #auvauvauTervetuloa! #joulu #jouluglögit #loppievlnuoret #ripari2017 #ripari2018#rippikoulu2017 #ripari2017 #syyslomanripari #kertausta #rippikoululaiset #pöytyänseurakuntaFreddo?!? Ma che ne sanno!!
#freddo❄ #ripari2017 #intelligenzastadioavanzatoUusi adventin ja joulunajan lukuohjelma kutsuu rukoilevaan ja mietiskelevään raamatunlukuun osoitteessa digimarkus.fi. Sähköpostiisi saapuva päivittäinen raamatunteksti ja virike auttavat sinut laskeutumaan jouluun. #joulu #DigiMarkus #Pipliaseura #Raamattu #ripari2017Millaisia muistoja palaa kesältä mieleesi juuri tähän vuodenaikaan?
Tämä kuva on muisto hetkestä, jossa valo ja lämpö oli läsnä. Eräänä sateisena iltana heinä-elokuun vaihteessa kuivattelimme lapin vaellusriparilaisten kenkiä pienen kaminan edessä, pienen pienessä tuvassa. Matkaa oli taitettu jo hyvä tovi ja mutta oli aika hengähtää hetkeksi ennen uusia seikkailuja.
Ps. Lisää muistoja luvassa.
Jaa meille muistojasi viime kesältä #kesälomamuisto17

#ripari2017 #muisto #valo #lämpö #lapinvaellusripari #hettapallas #liikkuvaseurakunta #kirkkohelsingissä