Milloin rippikouluun?

Rippikouluun voit osallistua sinä vuonna, jona täytät 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Jos en kuulu kirkkoon, voinko silti käydä rippikoulun?

Kyllä voit. Konfirmaatioon voi osallistua vasta kun on liittynyt kirkon jäseneksi.

Instagram: #ripari2016

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given in /biz/1/hameenlifi/html/wp-content/plugins/image-hashtag-feed-master/includes/get-from-cache.php on line 27

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /biz/1/hameenlifi/html/wp-content/plugins/image-hashtag-feed-master/includes/get-from-cache.php on line 36