Rippikoulu

Milloin rippikouluun?

Rippikouluun voit osallistua sinä vuonna, jona täytät 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Jos en kuulu kirkkoon, voinko silti käydä rippikoulun?

Kyllä voit. Konfirmaatioon voi osallistua vasta kun on liittynyt kirkon jäseneksi.

 

Instagram: #ripari2016

Meillä holma2 leirillä otettiin varaslähtö jouluun ja lauloimme tulkoon joulu #ripari2017Ruusuin onnen ja siunauksen toivotukset kaikille tänään ja tänä kesänä konfirmoiduille! #ripari2017 #konfirmaatio #kirkko #salonseurakunta#throwbäkkii tonne heinäkuuhun ku mentii veneileen⛴ #ripari2017 #kesä #finnishboy #järvi #summer #nemusiikitvittuun #yönritari #auvauvauTervetuloa! #joulu #jouluglögit #loppievlnuoret #ripari2017 #ripari2018#rippikoulu2017 #ripari2017 #syyslomanripari #kertausta #rippikoululaiset #pöytyänseurakuntaFreddo?!? Ma che ne sanno!!
#freddo❄ #ripari2017 #intelligenzastadioavanzatoUusi adventin ja joulunajan lukuohjelma kutsuu rukoilevaan ja mietiskelevään raamatunlukuun osoitteessa digimarkus.fi. Sähköpostiisi saapuva päivittäinen raamatunteksti ja virike auttavat sinut laskeutumaan jouluun. #joulu #DigiMarkus #Pipliaseura #Raamattu #ripari2017Millaisia muistoja palaa kesältä mieleesi juuri tähän vuodenaikaan? 
Tämä kuva on muisto hetkestä, jossa valo ja lämpö oli läsnä. Eräänä sateisena iltana heinä-elokuun vaihteessa kuivattelimme lapin vaellusriparilaisten kenkiä pienen kaminan edessä, pienen pienessä tuvassa. Matkaa oli taitettu jo hyvä tovi ja mutta oli aika hengähtää hetkeksi ennen uusia seikkailuja. 
Ps. Lisää muistoja luvassa. 
Jaa meille muistojasi viime kesältä #kesälomamuisto17

#ripari2017 #muisto #valo #lämpö #lapinvaellusripari #hettapallas #liikkuvaseurakunta #kirkkohelsingissäTänään #pyhäinpäivä’nä muistellaan meidän kaikkien pois nukkuneita läheisiä. Jaetaan #valoa toisillemme, vsrsinkin niille jotka ovat juuri nyt surun keskellä.✝️ #sytytänkynttilän #ripari2018 #ripari2017

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.