Vapaaehtoistyö.fi

Vapaaehtoistyö.fi on valtakunnallinen netissä oleva vapaaehtoisen auttamisen konsepti. Toimintaa on jo kolmellakymmenellä paikkakunnalla. Palvelua ylläpitää Kirkkopalvelut ja paikallisista sivuista vastaavat ev.lut. seurakunnat.

Vapaaehtoistoiminnan tehtävänä on tarjota vapaaehtoisille mahdollisuuksia auttaa ja palvella avun tarvitsijoita sekä koota yhteen eri paikkakuntien auttamistyötä.

Klikkaa www.vapaaehtoistyo.fi, valitse päävalikosta Hämeenlinna ja tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee hyvää!