Tuohusblogi

Hei! Minä olen Tuohus. Tuohus on ikivanha valon antaja. Sitä kayttivät jo esi-isämme ammoisina aikoina.  Minäkin, pieni blogi levitän valoa. Kerron siitä mitä tapahtuu neljän Hämeenlinnalaisen partiolippukunnan arjessa. Jaakon Samoojien, Liekkityttöjen, Nummen Eränkävijöiden ja Kaskenkaatajien ääni kuuluu minussa. Minä yhdistän lippukuntia ja muuta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toimintaa. Minua kirjoittajani ovat eri-ikäisiä partiolaisia. Jokaisella on mahdollisuus kertoa mitä partio ja seurakunta on nyt. Tänään. Eilen. Huomenna!
Kalavale

Blogiartikkeleita ei löytynyt.