Partio

Partio on harrastus, jossa lapsi ja nuori oppii tuntemaan ympäröivää luontoa, ensiavun alkeita ja saa muitakin hyödyllisiä kansalaistaitoja tarinoiden ja käytännön harjoitusten avulla.

Lippukuntien toimintajakso alkaa syksyllä, jolloin niihin otetaan mukaan uusia jäseniä. Partion kohderyhmää ovat 7–22-vuotiaat. Myös aikuisia toivotaan mukaan toimintaan mahdollistamaan harrastus nuoremmille.

HAUHON SEURAKUNTA

Hauhon Partiolaiset yhteislippukunta
Kokoontumistilat: Hauhon seurakuntatalo
Lippukunnanjohtaja Tero Keso,  p. 050 5700521,

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa lisätietoja antaa partiotyöntekijä Malla Lehtovaara p. 040 804 9374. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lippukuntiin.

NUMMEN ERÄNKÄVIJÄT
Tytöille ja pojille. Kokoontumispaikkoina Jukolan Lintukodon, Loimalahden, Harvialan ja Idänpään kerhotilat. Kauden aloitus to 22.8. klo 17 Loimalahden leirikeskus. Myös perhepartio sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten sisupartio.
Lisätiedot .
www.nuer.fi

JAAKON SAMOOJAT
Koko perheelle. Kauden aloitus ma 12.8. klo 18 Rengon seurakuntatalo.
Lisätiedot Sanja Hyönä, .
www.jaakonsamoojat.fi

LIEKKITYTÖT
Tytöille. Uusien jäsenten aloitus ma 26.8. klo 18 Poltinaho seurakuntatalo.
Lisätiedot Kati Lalli, .
www.liekkitytot.fi

KASKENKAATAJAT
Pojille. Uusien jäsenten aloitus ma 26.8. klo 18 Poltinahon seurakuntatalo. Säännöllinen viikkotoiminta alkaa 2.9.
Lisätiedot Ville Eerola, .
www.kaskenkaatajat.org

WANAJAN ILVES
Tytöille ja pojille, myös aikuisille. Kokoontumispaikka Vanajan seurakuntatalo. Kauden aloitus to 5.9. klo 18 Aulangon ulkoilumaja.
Lisätiedot Nina Kenttä,
www.wanajanilves.fi