Mä&Me -kerhonohjaajakoulutus

Mä&Me -kerhonohjaajakoulutus on kasiluokkalaisten sekä sitä vanhempien nuorten ohjaajakoulutus, jonka jälkeen on mahdollista toimia kerhonohjaajana seurakunnan varhaisnuorten kerhoissa sekä isosena varhaisnuorten leireillä ja tapahtumissa. Osa Mä&Me -koulutuksesta on yhteistä isoskoulutuksen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että osa tapaamista on yhteisiä. Tai jos olet jo toisen koulutuksen käynyt, voit saada toiseen koulutukseen osioita hyväksi luettua. Mä&Me:n ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 21.9. klo 16.30 Poltinahon seurakuntatalolla. Kokoontumisia on noin kaksi kertaa kuussa. Lisäksi sekä syksyllä että kesällä on yksi leiri.

Kerhonohjaajakurssin tavoite on:

• Valmistaa sinua tuntemaan ja hyväksymään itsesi
  • Muistuttaa, että olet arvokas ja tärkeä
  • Antaa lisää valmiuksia toimia yhdessä muiden kanssa
  • Antaa valmiuksia toimia pienryhmän ohjaajana

Vuoden 2016-2017 Mä&Me -kerhonohjaajakoulutukseen ilmoittautuminen 21.9. alkaen

TÄSTÄ