Nuortenillat

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNNAN NUORTENILLAT LÖYDÄT KLIKKAAMALLA SIVUN LAIDASSA OLEVAA POLTSARI -LOGOA

K-17-illat Hauholla

Kerran kuussa Hauholla on ns. K-17 –ilta, joka on oma olopaikka hieman vanhemmille nuorille. Illassa on joka kerta jokin aihe, jota käsitellään eri tavoin, ja lisäksi on aina vapaata, rentoa oloa sekä kahvia ja teetä tarjolla. Lopuksi on pieni hartaus.

Suunnilleen kerran kuussa Hauholla on ns. avustajakoulutus, joka on jatkoa isoskoulutukselle. Avustajakoulutuksessa saa valmiuksia avustajana toimimiseen esim. isko-leireillä, varhaisnuorten leireillä yms. jutuissa sekä Sumppiglubilla.

Nuortenillat Iittalassa

Tiistaisin klo 18–21 Jessen majalla. Yhdessäoloa, iltapalaa, opetusta, rukousta ja ehkä jotain muutakin.

Lisätietoja -> Nuorisotyön Facebook-sivut

Nuortenillat Tuuloksessa

Perjantaisin klo 19–21 noin kerran kuussa seurakuntakeskuksessa. Karoliina p. 040 804 9508.