Nuortenillat

HAUHON SEURAKUNTA

K-17-illat Hauholla

Kerran kuussa Hauholla on ns. K-17 –ilta, joka on oma olopaikka hieman vanhemmille nuorille. Illassa on joka kerta jokin aihe, jota käsitellään eri tavoin, ja lisäksi on aina vapaata, rentoa oloa sekä kahvia ja teetä tarjolla. Lopuksi on pieni hartaus.

Suunnilleen kerran kuussa Hauholla on ns. avustajakoulutus, joka on jatkoa isoskoulutukselle. Avustajakoulutuksessa saa valmiuksia avustajana toimimiseen esim. isko-leireillä, varhaisnuorten leireillä yms. jutuissa sekä Sumppiglubilla.

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA

Hämeenlinna-Vanajan nuortenillat löydät osoitteesta Poltsari.fi

KALVOLAN SEURAKUNTA

Nuortenillat Tiistaisin klo 18–21 Jessen majalla. Yhdessäoloa, iltapalaa, opetusta, rukousta ja ehkä jotain muutakin.

Lisätietoja -> Nuorisotyön Facebook-sivut

LAMMIN SEURAKUNTA JA TUULOS

Nuortenilta perjantaisin klo 19–21 noin kerran kuussa Tuuloksen seurakuntakeskuksessa. Karoliina p. 040 804 9508.