Nuorille (yli 13 vuotta)

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNNAN VARHAISNUORTEN JA NUORTEN TOIMINNAN LÖYDÄT PAINAMALLA SIVUN LAIDASSA OLEVAA POLTSARI LINKKIÄ!

Sumppiglubi

Hauhon yökahvila Sumppiglubi on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Hauhon seurakuntatalon alakerrassa ovet aukenevat perjantai-iltaisin klo 19.00 ja sulkeutuvat klo 23.00. Sumppi on päihteetön ja valvottu olopaikka, jossa voi viettää aikaa kavereiden kanssa vaikkapa pingistä tai biljardia pelaillen. Kanttiinista voi ostaa karkkia, sipsejä ja limua tai teetä/kahvia nuorisoystävälliseen hintaan.

Varsinainen Sumppi on tällä hetkellä tauolla ja kevätkaudella järjestetään kaksi nuorten iltaa, joihin sisältyy ohjelmaa/ohjattua tekemistä klo 18-20, minkä jälkeen saa jäädä viettämään Sumpille aikaa klo 22 asti. Kevään illat: 26.1. ja 23.3.

Salibandy

Tiistaisin kello 19 Tuuloksessa monitoimihallissa. Vetäjänä Mikko Ranki. Torstaisin kello 17–18 Rengon koulussa 12–16-vuotiaille.

Bunkkeri pelitila

Bunkkeri pelitila on avoinna torstaisin klo 16-20 Poltinahon seurakuntatalolla.
Bunkkeri järjestää myös sekä, LAN-tapahtumia, että e-sports turnauksia. Tapahtumat pidetään Loimalahden leirikeskuksessa yhdessä Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyön kanssa. Tapahtumat on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Lisäksi pelitilatoimintaa on kahdessa paikassa, Poltinahon seurakuntatalolla ja HML:n pääkirjastolla. Tiloilla voi pelata nykyaikaisilla pelitietokoneilla sekä pleikkarilla. Tilatoiminta on tarkoitettu pääsääntöisesti  yli 13-vuotta täyttäneille.

Aukioloajat ja muu info Bunkkeri toiminnasta löytyy bunkkeri.gg sivuilta.

Bunkkeri-pelitila